Къща за гости село Чакали

Вътрешни правила


1. При настаняване в Къща за гости Герасимови, гостите ще бъдат запознати с възможностите и удобствата, които предлагаме.

2. Тютюнопушенето в стаите за гости и в къщата е абсолютно забранено. Пушенето се извършва само на определените места ( балкон, веранда, двор).

3. При напускане на къщата, гостите са длъжни да я оставят в състоянието, в което са я заварили при настаняването си.

4. При повреда поради неправилна употреба на оборудването, както и на липсващи или счупени вещи/уреди, се задължавате незабавно да ни уведомите. В тези случаи политиката на Къща за Гости Герасимови е нанесените щети да бъдат възстановени от причинителя.

5. При нарушаване на обществения ред (силен шум след 23 ч.) и подаден сигнал към органите на реда, гостите на къща за гости Герасимови поемат цялата отговорност по разрешаване на казуса. Ако органите на реда наложат санкции, глоби, актове предвидени от българското законодателство  – те се покриват изцяло от гостите.

6. Домашни любимци не са разрешени в къщата за гости, освен в случаите, когато предварително е направена друга уговорка с управителя.

7. При настаняване гостите приемат и се съгласяват с общите условия за ползване на помещенията съгласно „Вътрешните правила и ред в Къща за Гости Герасимови", публикувани на сайта.